Tweedaagse opleiding noodplanning 2017

Wat?
De federale dienst noodplanning van de gouverneur van Oost-Vlaandeopleidingren organiseert samen met PAULO (opleiding dringende geneeskundige hulpverlening) een tweedaagse algemene opleiding over noodplanning.
De eerste dag leer je alles over de vijf disciplines binnen de noodplanning: brandweer, medische/psychosociaal, politie, defensie/civiele bescherming en informatie. De tweede dag zoomt in op specifieke thema’s binnen de noodplanning zoals de taken van een gemeente tijdens een crisis, terreurrisico … en behandelt ook twee cases.

Voor wie?
Voor iedereen die de knepen van het noodplanningsvak onder de knie wil krijgen, of wie geïnteresseerd is in hoe de overheid zich voorbereidt op noodsituaties. Zowel burgemeesters, gemeentelijke ambtenaren, hulpverleners van alle disciplines, ziekenhuizen en Seveso-bedrijven, en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom!

Hoe inschrijven?
Vul het inschrijvingsformulier volledig in en stuur het voor 17 november door naar paulo.opleidingdgh@oost-vlaanderen.be of via post naar PAULO-opleiding DGH, Sprendonkstraat 5, 9042 Gent.